Til forsiden

Blogg: MS2 aka runde 8 samt videre utvikling

Det er nå omtrent 1 år siden iwas for første gangen delte det første utkastet til dagens versjon av Mafiaspillet med meg. Det var den største forandringen vi har gjort siden Mafiaspillet først startet offentlig sent i 2009, samtidig som det nok også har vært den viktigste. Forandringen er mye større enn kun designet som dere ser, mesteparten av spillet er bygget opp på nytt, nesten fra bunnen av. Dette har ført til ett raskere og mer stabilt spill. Det har ført til at vi raskere kan gjøre endringer i spillet når feil dukker opp, og det gjør at vi stiller bedre for fremtidige forandringer, fordi vi er langt unna med å være ferdige med Mafiaspillet.

Vi er svært fornøyde med hvordan runde 8 har gått så langt. Aktiviteten (som er noe av det viktigste) er mye høyere i dag enn den var i runde 7 på det samme tidspunktet. Vi har fått inn ekstremt mye tilbakemeldinger både fra helt nye spillere, spillere som har spilt i nesten alle runder, og spillere som har kommet tilbake etter kanskje noen runder med pause, og den store majoriteten er svært fornøyd med det nye oppsettet.

En ting som jeg kjapt vil ta opp i denne tråden er vårt fokus på nye spillere og vår stadige endringer i spillet som i manges øyne gjør ting for enkelt. Sannheten er at slike endringer er viktige og helt nødvendige for at vi skal nå vårt mål om ett spill som er aktivt, spennende og engasjerende for spillere i alle deler av spillet.
Det er ikke slik at spillet i dag er så enkelt at hvem som helst klarer Gudfar/CC/Tutti på sin første, andre, tredje osv konto. For å vise hvorfor dette er viktig vil jeg fokusere litt på drap.

Denne statistikken kan være vanskelig å tolke slik den er synlig for dere, så jeg utdyper den litt.
Antall døde brukere: 11 560
Det er lett å tru at mesteparten av disse drapene er inaktive kontoer i de første rankene i spillet. Sannheten er 122 av de drapene er i rank Ingen, 122 er i kriminell. Lat oss så sjekke f.eks ranken Boss, der er tallet på 1254. Runden har vart i 108 dager (inkl drapsfri), dette betyr at det i snitt har dødd 11 stk i ranken Boss hver dag. Selv om Boss er høyt, er det ingenting opp mot antall døde i Contabile. Her har vi 2244 døde kontoer, dette vil i snitt være 20 stk om dagen.

Nå er det så klart lett å argumentere for at vi har gjort ranking så enkelt, og det er derfor det er så få som dør i de første rankene. Så klart er det sant at vi har gjort ranking i starten enkelt, men det betyr jo også at vi har ett spill der spillere ikke bare logger på, tar ett par krims og tenker "fuck dette er kjedelig", og logger ut igjen. Når spillere dør i rankene Contabile og Boss så er jo flesteparten av de aktive spillere. De er kanskje ikke logget på hver dag og tar 200 + kriminelle handlinger, men de er fortsatt en viktig del av spillermassen på Mafiaspillet, og de teller da som aktive spillere som dør. Vi har brukt ekstremt mye tid på å lage en introduksjon til spillet som sørger for at spillere blir engasjert og får lyst til å spille videre, og vi har hatt ganske stor suksess med det.

Poenget med dette er å vise til dere at selv med alt vi har gjort med Mafiaspillet, med raske og brukervennlige løsninger, med hotell enkelt tilgjengelig og med oppdrag som lærer spillere alt, så har det dødd for mange spillere. Mange av disse drapene har blitt vanskeligere og gjennomføre på grunn av forandringer vi har gjort i løpet av runden, og det er derfor vi kontinuerlig utvikler spillet videre. Vi bruker mye tid på å analysere det som skjer slik at vi kan prøve ut forandringer som kan ha en positiv effekt på spillet. Med forandringer vi har gjort til nå, og forandringer som vil komme senere så er det rimelig å tru at flere av de spillerene kunne overlevd, og vi kunne hatt høyere aktivitet lenger ut i runden.

Tenk deg ett enkelt scenario. En endring i en drapsmetode gjør at en ekstremt aktiv spiller går fra å bruke 8 timer om dagen, til å bruke 1, men endringen gjør at 10 flere spillere om dagen overlever, og da skaper en større total aktivitet enn det denne enkelt spilleren gjør. Denne enkelt spilleren er gjerne typen som roper høyest og sintest i forumet, og de 10 spillere som overlever er gjerne av typen som aldri snakker ut i forumet, så da ser kun dere spillere en side av saken. Sannheten er at det er alltid en grunn til at vi gjør de endringer vi gjør.

Med det sagt, håper vi dere får en fortsatt fin jul og godt nyttår :)

Hvilken funksjon vil du helst se utviklet i 2017? Gi oss ditt ønske her!

Mvh
Ledelsen.Kommentarer:

Skrevet av Jarel den 27. desember 2016 klokken 14:47:
støttes
Skrevet av Jacques den 27. desember 2016 klokken 14:48:
Det har ført til at vi raskere kan gjøre endringer i spillet når feil dukker opp,


#Roulette
Skrevet av Kite den 27. desember 2016 klokken 14:48:
INCEPTION FOR HELVETE
Skrevet av DHL den 27. desember 2016 klokken 14:48:
Inception
Skrevet av Abaddon den 27. desember 2016 klokken 14:49:
Appen
Skrevet av TRAVIS den 27. desember 2016 klokken 14:49:
En ny funksjon hvor man kan kvele folk til døde
Skrevet av Order den 27. desember 2016 klokken 14:52:
Poker
Skrevet av Arif den 27. desember 2016 klokken 14:53:
kite sier inception
arif er enig
Skrevet av Jacques den 27. desember 2016 klokken 14:53:
Bring back Inception^^
Skrevet av pizza med ananas den 27. desember 2016 klokken 14:53:
vil ha minigame
Skrevet av DHL den 27. desember 2016 klokken 14:55:
Og få tilbake bilfrakting hvis det ikke er så mye jobb. Er ikke så mye brukt men jeg har i hvert fall savnet det.
Skrevet av Desiigner den 27. desember 2016 klokken 14:55:
Tetris
Skrevet av Ulven den 27. desember 2016 klokken 14:56:
Flere forskjellige bedrifter :)
Skrevet av DHL den 27. desember 2016 klokken 14:57:

Skrevet av Salvage den 27. desember 2016 klokken 14:59:
Bring back Poker
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 14:59:
Arkivforum, som fantes før. Ikke det viktigste men :D
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 14:59:
Og poker
Skrevet av Desiigner den 27. desember 2016 klokken 14:59:
at det skla være enklere å one shotte
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 15:00:
0,1 luck
Skrevet av Desiigner den 27. desember 2016 klokken 15:00:
Støttes
Skrevet av Ethereal den 27. desember 2016 klokken 15:00:
Nei please :S
Skrevet av Jacques den 27. desember 2016 klokken 15:00:
99,9 luck
Skrevet av Salvage den 27. desember 2016 klokken 15:00:
ikke enklere, fint som det er nå... 0,1 luck hadde vært noe
Skrevet av Rockestjerna den 27. desember 2016 klokken 15:00:
Aktiviteten kan man ikke klage på, er mange aktive spillere. Til og med dem folk tror er nokså inaktive. Snakket med Savior (Oka) om aktiviteten hans for noen dager tilbake. Noen mente han var inaktiv. Men ut ifra krimsa og alt det han har tatt har han faktisk vært mer aktiv enn mesteparten av spillet.

Finnes enkelte ting å klage på. Det er jo det faktum at det koster så helt insane å skyte på enkelte brukere. Skal jeg skyte på en boss så koster det 8 mill (har bare 4 undersåtter). Det å gjøre det slikt hjelper ikke nybegynnere. Det gjør det bare dyrere for dem som skal skyte. Mange skyter uansett. Man kunne halvert prisen og det hadde enda vært dyrt. Men det hadde vært mer passende. Forstår at man skal skjerme nye spillere, men det finnes grenser om hvor store puter dem skal ha under armene.

En annen ting: En Capo De Tutti Capi har like mye besk som det en i ranken Consigliere har. Jeg vet ikke helt logikken i det. En i toppranken skal jo være vanskeligere å drepe enn en Consigliere. Kan ta et eksempel. Jeg hadde 260 i besk som Consigliere på denne brukeren. På Rockstar hvor jeg var Tutti med 4 stjerner hadde jeg 251. Og dette var med flammekaster og rolls royce. På denne brukeren hadde jeg ikke rolls royce engang som Consigliere.

En siste ting jeg har irritert meg litt på er at man ikke har inception lengre. Det er rett og slett trist.. Man gledet seg alltid til inception, selv om man røyk ut første runden, så kunne man fremdeles vinne store summer i bettingen..
Skrevet av Ingen mester den 27. desember 2016 klokken 15:00:
Når man ser hvor dårlige folk er i blackjack så er det bra for dere at det ikke er noe poker.

Skrevet av Salvage den 27. desember 2016 klokken 15:02:
Når ledelsen snakker om funksjoner vi vil ha utviklet i ms, snakker de da om funksjoner vi vil ha tilbake (som vi hadde før), eller totalt nye funksjoner som ikke er utviklet?
Skrevet av jabba the hut den 27. desember 2016 klokken 15:04:
Du hadde ikke 260 besk på grunn av vest, da? :p
Skrevet av Jessie den 27. desember 2016 klokken 15:05:
d var nok pga fam ;)
Skrevet av MrMagnificent den 27. desember 2016 klokken 15:07:
Hei, ville gjerne benytte anledning til å legge inn en liten tilbakemelding - Har aldri kommet i gang med dette spillet tidligere, men har mye erfaring fra andre mafiaspill.. Tidligere som nybegynner virket det ganske håpløst å komme i gang i spillet da det var svært dårlig forklaring på hva en måtte gjøre for å komme seg frem i spillet o.l noe som gjorde at jeg som ny ga opp ganske raskt. Når jeg nå bestemte meg for å prøve meg igjen (2 dager siden) så var det oppdrag som leder en ganske grasiøst gjennom stadier i spillet, hva en bør gjøre for å overleve og en god instruksjon på hvordan en spiller spillet, noe som er herlig å se. Spillets responstid når en trykker og prøver å gjøre aktiviteter er også blitt forbedret noe uendelig mye noe som gjør det mye mer behagelig å sitte å trykke her inne.

Takk for meg.
Klubben, Sjakalen, Pitched osv osv.
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 15:09:
Russian roulette.

6 personer er med, de 5 som overlever deler på penga og poengene som den døde hadde. Hadde vært fett as.
(må ha minst 500mill og 100p og være gudfar+ for å bli med)

Den som dauer dauer ofc
Skrevet av Forum den 27. desember 2016 klokken 15:09:
Støttes
Skrevet av Mr Blaha den 27. desember 2016 klokken 15:09:
Nytenking og innovasjon er helt klart prioritert, men om man kan argumentere for eldre funksjoner og aspekter som vi ikke lengre har, er det ikke utelukket at vi kan se på dem igjen.
Skrevet av MrMagnificent den 27. desember 2016 klokken 15:12:
Kommer jo bare til å misbrukes om du spør meg - Sende 500m og 100p til lavranka bruker - lowrisk high reward.
Skrevet av MrVeyron den 27. desember 2016 klokken 15:12:
Hva skjedde egentlig med inception? Har hørt utallige som ønsker det tilbake, å jeg er vedlig spent på hva "fuzzen" er :D

Ps: er det mulig å gjøre meg udødelig? Siden jeg dør så ofte :O
Skrevet av Jester den 27. desember 2016 klokken 15:13:
Få tilbake Inception :)

Skrevet av Forum den 27. desember 2016 klokken 15:13:
Kunne satt minimum rank, f.eks gudfar +
Skrevet av Fabulous den 27. desember 2016 klokken 15:14:
http://mafiaspillet.no/game.php?p=forum2&trod=851031000&side=0
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 15:16:
Fortsatt like stor sjanse for å tape da ^^ støtter minimumskrav på gudfar +
Skrevet av Rockestjerna den 27. desember 2016 klokken 15:16:
Var ikke på grunn av vest nei ^^
Skrevet av MrMagnificent den 27. desember 2016 klokken 15:16:
Det hadde jo såklart vært mulig, men er det noen som virkelig ville prøvd dette da? Kan se for meg at det er en easy way out om en ikke vil spille lengre å bare kjøre på med russian roulette til en dør, men om en virkelig vil spille er jo dette en risk svært få vil ta
Skrevet av Mr Blaha den 27. desember 2016 klokken 15:17:
"Russisk Roulette" er IMO en svært lite kreativ måte å straffe/belønne spillere på. Samme type "belønning" finner man på kasinoer, og samme type "straff" har man i hælene hele tiden når man er en aktiv spiller, hvor ferdigheter vil reflektere utfallet.
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 15:19:
Husk at 5/6 sjans for å vinne 100mill og 20p er ganske stor da :p ingen kasinoer som har så stor odds.
Skrevet av Forum den 27. desember 2016 klokken 15:19:
Ganske liten sum for å riske brukeren ^
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 15:20:
Minumumsbeløp det der. Kan ofc øke kraftig
Skrevet av Mr Blaha den 27. desember 2016 klokken 15:27:
Krig i Oslo har 90 mill maxbet, og du risikerer ikke brukeren din direkte. I et permadeath system hvor drapsfunksjonen er et stort fokus ser jeg ikke for meg at funksjonen ville blitt brukt spesielt mye, annet enn til boosting og en fristelse for multi.
Skrevet av Le Apetit den 27. desember 2016 klokken 15:27:
Det kommer stadig endringer ledelsen får pes for å gjennomføre, men som 2mas sier, til syvende og sist er ikke meningen å ødelegge spillet. Ledelsen tenker langsiktig og ønsker et effektiv, brukervennlig og aktiv spill. Nå har MS et langt mer moderne design, som gjør det mye enklere å endre/fikse på noe midt i en runde.

Jeg tror nok det mest populære å fikse på nå er Inception, det er en funksjon som ikke bare er savnet av spillerne som spiller nå. Men også noe som hentet tilbake gamle spillere, en hel dag med DF var ofte noe som fikk spillere som døde til å begynne igjen.

Er verken for lett eller vanskelig å drepe, man kan klage så mye man vil på at ledelsen har fjernet drapsmetoder, men sannheten er at den gjennomsnittlige spilleren dreper langt mer enn noen gang før. Og fortsatt har vi et aktiv spill, creds til ledelsen. Rett og slett.
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 15:33:
83,33% odds er ganske stor for å vinne så myee. Ofc er en stor risk å tape så mye. Hvis du er lei ms og trenger en ny start for å få tilbake motivasjon er det jo en fin funksjon :D
Skrevet av Spitsaw den 27. desember 2016 klokken 15:33:
Var egt aldri et seriøst forslag ^ :$
Skrevet av Karius den 27. desember 2016 klokken 15:34:
Er veldig fornøyd med spillet nå, men savner INDERLIG inception!!!
Skrevet av neberp den 27. desember 2016 klokken 16:10:
http://mafiaspillet.no/game.php?p=forum2&kategori=883467900&side=11&trod=327535208&marker=2624827
Skrevet av Fabulous den 27. desember 2016 klokken 16:11:
Det er jo ikke det samme
Skrevet av neberp den 27. desember 2016 klokken 16:11:
Min er bedre, flere støtter den ;)
Skrevet av Fabulous den 27. desember 2016 klokken 16:12:
ok? kult?
Skrevet av neberp den 27. desember 2016 klokken 16:12:
Sier ikke at en skal trumfe den andre, men at de sammen kan bli bra.
Skrevet av Flyvertinne den 27. desember 2016 klokken 16:12:
kan dere ikke bare få innført inception istede?
Skrevet av Snusmumrikken den 27. desember 2016 klokken 16:26:
Mye av det Don2mas skriver i tråden er jo nettopp at vi skal få ned antall drap, og hvor er logikken i at billigere skudd gir færre drap?
Skrevet av Infinity den 27. desember 2016 klokken 16:28:
Funksjonen Poker!
Skrevet av Jarel den 27. desember 2016 klokken 16:29:
bare å sende over 100p så kan jeg beskytte deg jeg ;)
Skrevet av Jacques den 27. desember 2016 klokken 16:29:
Takk for sammendraget.
Skrevet av Rockestjerna den 27. desember 2016 klokken 16:29:
Hvor er logikken at en Consigliere har mer beskyttelse enn en tutti?
Skrevet av Cashcake den 27. desember 2016 klokken 16:34:
Flere byer som feks, Moskva, Buenos aires, Beijing, Berlin, osv.

Også ja, inception :-
Skrevet av Snusmumrikken den 27. desember 2016 klokken 16:34:
At det skal være vanskeligere å drepe consig slik at høyranka spillere ikke dreper alle som starter å spille, men konsentrerer seg om å drepe de rundt sin egen rank. Høyranka skal være lettere å drepe slik at vi ikke tilsist sitter igjen med en gjeng tuttier som ingen kan drepe.
Skrevet av Salvage den 27. desember 2016 klokken 16:34:
hva skal vi med flere byer?
Skrevet av Fabulous den 27. desember 2016 klokken 16:35:
Er ikke vits å legge inn flere byer, hvis vi ikke har funksjoner og legge i dem
Skrevet av Hi Im Henri den 27. desember 2016 klokken 16:37:
Tuttiene som dør, dør ikke på grunn av beskyttelsen er lik en consig. Men en consig kan kanskje overleve slik at han blir høyere rank. Høyere rank = bedre kill, der han også igjen har lavere besk.
Skrevet av Cashcake den 27. desember 2016 klokken 16:37:
Enig i at vi ikke trenger flere byer hvis vi ikke har funksjoner til disse byene, men tenker man kan feks kompansere det med å fjerne byer som detroit og oslo.
Skrevet av TRAVIS den 27. desember 2016 klokken 16:37:
Endre navn på byene altså?
Skrevet av Fabulous den 27. desember 2016 klokken 16:38:
Hva er vitsen med det? :P ^
Skrevet av Cashcake den 27. desember 2016 klokken 16:38:
Og heller ta byer som moskva og/eller beijing der man har stort potensial
Skrevet av Jarel den 27. desember 2016 klokken 16:40:
I beijing får man muligheten til å frakte mennesker, i moskva kan man selge dem og/eller starte sweatshops
Skrevet av Cashcake den 27. desember 2016 klokken 16:40:
^hahahaha
Skrevet av Fabulous den 27. desember 2016 klokken 16:41:
Starte strippeklubb i berlin hadde vært rått. Må kjøpe nye strippere og betale for "opplæring" :D Tjene akkurat som "bedrifter" bare mer jo mer penger du bruker på det :)
Skrevet av Cashcake den 27. desember 2016 klokken 16:43:
#BringBackAksjer :-
Skrevet av Sykt den 27. desember 2016 klokken 16:44:
Poker ofc, bring it back!
Skrevet av Salvage den 27. desember 2016 klokken 16:44:
sånn at man kan gjemme alle pengene man har fått fra bugs;)
Skrevet av Cashcake den 27. desember 2016 klokken 16:46:
statistikk for hvor mye du har vært ute av hotell utenfor drapsfri :-
Skrevet av Hierophant den 27. desember 2016 klokken 16:58:
Poker og inception takk
Skrevet av Gentleman den 27. desember 2016 klokken 16:59:
10 000 000 buy-in tournaments

Skrevet av Salvage den 27. desember 2016 klokken 17:00:
eller bare vanlig buy in med stakes, godt være høye tall... man skal jo tross alt tjene penger
Skrevet av Riot den 27. desember 2016 klokken 17:06:
Få tilbake en mer detaljert form for aksjer.
Skrevet av Hero den 27. desember 2016 klokken 17:33:
Fjern undersåtter. Få det bort.
Skrevet av Mintority den 27. desember 2016 klokken 17:33:
kan noen utestengte han her?
Skrevet av Hero den 27. desember 2016 klokken 17:34:
Ikke den, ikke den!!
Skrevet av Riot den 27. desember 2016 klokken 17:41:
Igjen så skjer det
Skrevet av Narkosmugler 100 Prosent den 27. desember 2016 klokken 18:18:
inception :)
Skrevet av Xenon den 27. desember 2016 klokken 19:16:
BRING BACK INCEPTION!
Skrevet av Nazgul den 27. desember 2016 klokken 19:17:
Inception
Skrevet av orion2 den 27. desember 2016 klokken 20:54:
Nye kasino
Skrevet av Salvatore Maranzano den 28. desember 2016 klokken 11:37:
Gullfisk du kan ha på hotellrommet :-
mozzafiato
Skrevet av Lambi den 28. desember 2016 klokken 12:01:
hvor er poker og inception fy faen jeg blir deppa
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 12:04:
Vi har spurt om Poker helt siden det ble fjerna...
Er det ikke på tide å gjøre som vi vil snart?
Er tross alt vi som spiller dette spillet og en del av oss legger igjen penger her..
Ikke bare fjern ting, legg til noe vi ønsker..


Skrevet av Spitsaw den 28. desember 2016 klokken 13:08:
selge tema på markedsplass-funksjon
Skrevet av Jacques den 28. desember 2016 klokken 13:20:
Prøv å i det minste forstå at det ikke bare er å skrive ordet "Poker" inn i kodene for å få poker inn i spillet.
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:21:
De har hatt flere år på seg..
Skrevet av Jacques den 28. desember 2016 klokken 13:21:
Og hvor mye annet hadde de hatt tid til å gjøre da?
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:22:
De kunne brukt tiden på å legge inn Poker i stedet for å fjerne Besk, krims og rp på profilen for eksempel
Skrevet av DHL den 28. desember 2016 klokken 13:22:
Mye, men de gjør ikke så mye
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:25:
Nå er det ganske komplisert å lage en god pokerfunksjon med bra rng.
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:26:
De har jo kodene liggende et sted, det har jo vært Poker på spillet før så..
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:27:
Regner med at den gamle funksjonen var crap
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:28:
Så bra de har hatt 5år på å forbedre den da :)
Skrevet av Jacques den 28. desember 2016 klokken 13:28:
Om de hadde brukt tid på å forbedre en jævla pokerfunksjon, så hadde jo de ikke hatt tid til å utvikle det som faktisk er spillet.
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:30:
Stemmer Jacques.
Skrevet av DHL den 28. desember 2016 klokken 13:30:
De ordnet r8 på kort tid, de 4 andre årene kunne de ha lagt 4 andre spill
Skrevet av Don2mas den 28. desember 2016 klokken 13:32:
En av våre konkurrenter lanserte poker til en restart for en stund siden, det var en sørgelig versjon som jeg kan garantere ikke gjorde noe godt for aktiviteten på spillet, jeg kan med ganske stor sikkerhet si det ettersom spillet i dag er lagt ned.

Poker, så gøy som det er, så er det ikke en grunnleggende funksjon i eit slikt spill. Det gir ikke enormt mye nye spillere, og dersom man skal kjøpe en skikkelig klient koster det svært mye penger, penger som poker i seg selv ikke vil gi tilbake.

Vi sjekker fra tid til annen hvilke muligheter som finnes, men det er vanskelig å argumentere for at poker er viktig satt opp mot f.eks en app.
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:33:
drit jo i de forbanna nye spillerne, dere har lagt opp hele spillet til nye spillere nå..... Gi oss som har spilt spillet mye noe også da...
Skrevet av Desiigner den 28. desember 2016 klokken 13:34:
Nye og nye nå må dere tenke på de som har spilt i flere runder også og ikke bare på de nye
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:35:
Lær dere å lese da drittunger. Andre avsnitt.
Skrevet av MrVeyron den 28. desember 2016 klokken 13:35:
Hehe, for e sykt barnslig "argument" Gentleman. Hva skulle dere gjort uten de nye som kommer til? Hadde blitt ett sørgelig spill tenker jeg. :-
Skrevet av Desiigner den 28. desember 2016 klokken 13:35:
Hva har det med andre avsnitt å gjøre med det jeg skrev?
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:35:
Joda, men de trenger ikke legge opp spillet til de nye, er jo ikke utfordringer igjen her nesten
Skrevet av Don2mas den 28. desember 2016 klokken 13:36:
Det handler jo ikke bare om nye spillere, men prioritering i hva man utvikler. Poker er ikke så viktig som dere tror for eit slikt spill.
Skrevet av Hero den 28. desember 2016 klokken 13:36:
"en skikkelig klient koster det svært mye penger" som om ikke Iwas tjener nok til å handle seg en klient. Tull og tøv. Få det på
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:37:
Du mangler mange utfordringer gentleman
Skrevet av Riot den 28. desember 2016 klokken 13:37:
I hver fakkins mafia film spiller de poker. Poker or riot
Skrevet av DHL den 28. desember 2016 klokken 13:37:
Jeg kan gi 200p for å få poker inn i spillet
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:37:
Det vet jeg, men nå begynte jeg på denne brukeren i går kveld..
Skrevet av Hero den 28. desember 2016 klokken 13:38:
I denne runden har jo prioriteringer til ledelsen vært helt på bærtur. Masse bugs i forum som enda ikke er fiksa, og Inception har heller ikke kommet på beina igjen. Istedet er nye oppdrag som ikke trengtes lagt til.
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:38:
Så hvordan kan du si at det ikke er noen utfordringer igjen?
Skrevet av MrVeyron den 28. desember 2016 klokken 13:38:
Hero: Tror egentlig ikke du/dere skjønner hva det koster å holde ett slikt spill gående. Sier ikke ikke at Iwas ikke tjener penger på det selv, men tror ikke det er på langt nær så nye som dere faktisk tror :)
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:39:
Tror du er langt på bærtur når du sier at oppdragene som ble lagt til ikke var nødvendig.
Skrevet av Jacques den 28. desember 2016 klokken 13:39:
Og jeg gir 250p for at de skal la være.
Skrevet av DHL den 28. desember 2016 klokken 13:39:
300p
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:39:
Lite mafia som spiller poker i norge. Slutt å se på så mye på tv.
Skrevet av Black den 28. desember 2016 klokken 13:39:
sett inn 300 fra meg og
Skrevet av DHL den 28. desember 2016 klokken 13:40:
Og en gratis ekspressfrakt på 1 stor boks på opptil 100kg
Skrevet av Riot den 28. desember 2016 klokken 13:41:
"Mafia" var jo aldri i Norge uansett da.
Skrevet av DHL den 28. desember 2016 klokken 13:41:
Er plass til Zappa i boksen hvis man vil ha han vekk
Skrevet av Black den 28. desember 2016 klokken 13:42:
^Støttes
Skrevet av Nymphs den 28. desember 2016 klokken 13:43:
Skyddvest hadde vært knall, da er man litt tryggere å krimme må jo koste en del da ca 300mill? men det hjelper ikke imot ''RPG og AWM'' #Forslag
Skrevet av Miley Cyrus den 28. desember 2016 klokken 13:43:
Støtter han vekk. Verste duden jeg har vert borti. [party]
Skrevet av Hero den 28. desember 2016 klokken 13:44:
Jo. Han tjener gode penger på mafiaspillet.
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:44:
Alle har RPG da
Skrevet av Nymphs den 28. desember 2016 klokken 13:45:
jaja da dør du..
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:46:
Jo, vi har fortsatt oslo, og stavanger var med sist runde.
Skrevet av Nymphs den 28. desember 2016 klokken 13:46:
skulle ønske alle hadde ikke rå til RPG
Skrevet av Riot den 28. desember 2016 klokken 13:46:
Noen hjelp meg plis
Skrevet av Exiled den 28. desember 2016 klokken 13:47:
ikke så rart ''alle'' har rpg nå rett etter at julekalenderen har vært da
Skrevet av Nymphs den 28. desember 2016 klokken 13:48:
hehe ja men tenker på neste runden ;)
Skrevet av Steffanie den 28. desember 2016 klokken 13:49:
Er redd for at Zappa har bikket 100kg nå i jula.
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:51:
Jeg snakker ikke om "utfordringene" på spillet, jeg mener jo de faktiske utfordringene som var før, ranke, drepe osv osv
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:52:
Ja, du har vel til gode å drepe og ranke. Slutt å vær så du a.
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:53:
dum*
Skrevet av Gentleman den 28. desember 2016 klokken 13:53:
Hvem er du?
Skrevet av Ingen mester den 28. desember 2016 klokken 13:54:
Ingen mester, Shenzi!
Skrevet av Kuro den 28. desember 2016 klokken 13:55:
En ting jeg ikke skjønner hvorfor alle klager på er den jævla pokeren. Er det virkelig så viktig å få poker inn i spillet. Kanskje dere som sitter å klager skal prøve å komme på nye, bedre ideer istedenfor å sitte her og klage på at noe som var helt bugga og aldri fungerte bra tidligere skal bli lagt inn igjen :S

PS: En ting jeg tenker kan være noe å fokusere på er spionasje av andre folk. Hadde vært ganske gøy om man måtte dra på flyplassen og der kunne man spionert og bli spionert på elns liknende. Bare en ide
Skrevet av Pursuant den 28. desember 2016 klokken 14:07:
så hvis poker innføres, stikker du da? #INNFØREPOKERNÅ
Skrevet av Narkosmugler 100 Prosent den 29. desember 2016 klokken 15:05:
Possi tråd #1

Her ødelegger dere spillet!
Skrevet av Equal den 29. desember 2016 klokken 21:24:
Jeg føler at de fleste forbedringene og endringene har vært rettet mot de nye i spillet, noe som jeg ser nå gjerne kunne vært gjort for en stund siden, så er bare bra det er kom nå! Synes utviklingen av oppdrag har vært utrolig gode og gir folk en forståelse av hvordan spiller faktisk er. Tidligere har folk visst at man gjerne booker før man logger av o.l. men det å sette fokuset på at man risikerer å dø "når som helst" var veldig bra! Totalt sett tror jeg spillet er enklere å komme i gang med enn tidligere som sikkert var det dere i Ledelsen også forsøkte å få til.

Håper i likhet med mange andre at Inception snart gjør et comeback! :D
Skrevet av Amnesia den 30. desember 2016 klokken 12:26:
Mener du hyene gir dette da Don2mas? :P
Skrevet av Amnesia den 30. desember 2016 klokken 12:29:
Det ledelsen burde fokusere på fremover er å diskre legge inn nye draps metoder. Samt gjøre visse ting lettere for nye spillere som IKKE påvirker gamle drapsmetoder. Samme hvor lame dere mener de er. Så kan den minste drapsmetode være med på å mekke et bra drap.
Skrevet av iwas den 30. desember 2016 klokken 12:32:
Enig
Skrevet av iwas den 30. desember 2016 klokken 12:32:
Spesielt det med mystiske/hemmelige nye drapsmetoder, som ikke er så enkle å finne, er gøy. Det gjør at man hele tiden må følge med og klare å finne nye metoder som åpner seg.
Skrevet av Amnesia den 30. desember 2016 klokken 12:33:
Stemmer det. Slik som oppdatering av by. Var nytt, og ikke så alt for mange som tenkte på det til å begynne med.
Skrevet av Natsume den 30. desember 2016 klokken 13:57:
Inception :s
Skrevet av Deceased1 den 3. januar 2017 klokken 2:56:
Den aller siste endringen er meg i ledelsen :D
Skrevet av Ancalagon den 3. januar 2017 klokken 3:15:
Håper dere øker sannsynligheten for å få opp noe på overvåk av flyruter iløpet av 2017 :)

Skrevet av Iver den 3. januar 2017 klokken 3:21:
Og får ut alle bedriftene! (y)
Skrevet av Natsume den 3. januar 2017 klokken 3:22:
Håper dere IP banner Despicable
Skrevet av Despicable den 3. januar 2017 klokken 3:22:
har du dysleksi?
Skrevet av Natsume den 3. januar 2017 klokken 3:23:
Faren til dysleksi
Skrevet av Natsume den 3. januar 2017 klokken 3:23:
je vt ike va d skiver
Skrevet av Oscar 2 den 3. januar 2017 klokken 3:38:
"fuck dette er kjedelig", og logger ut igjen #Drap funksjonen

Du må være logget inn i spillet for skrive kommentarer til dette innlegget. Logg inn via mafiaspillet.no, og kom deretter tilbake hit (http://www.restart.ms) for å kunne svare på innlegget.