Om Mafiaspillet.no

Mafiaspillet.no er et nettsamfunn der brukeren trer inn i en spillverden med mafia som tema. I tillegg til å være et sosialt nettsted med forum, chat og lignende, er spillet blodig alvor. Man dreper, svindler, sviker og samarbeider på vei mot toppen. Det er en tøff krig om makt, ære og respekt, og på veien må den dyktige spilleren tenke smart og taktisk. Mafiaspillet.no ble lansert 27. november 2009, og har siden den tid utviklet seg til å bli et stort spill med mange aktive spillere. Hele tiden har vi endret oss og utviklet spillet. Registrer deg i dag for å tre inn i denne verdenen, der du enten må drepe eller bli drept.
Kontakt

Vi har et stort team som hjelper spillere med det de måtte lure på. Vi svarer også foreldre og andre som måtte være nysgjerrige eller ønsker å komme i kontakt med oss.

Trenger du hjelp til å spille, får du raskest og best hjelp ved å bruke supportfunksjonen som du finner etter å ha logget inn i spillet. Vi svarer på neste alle spørsmål innen et døgn.

Vi svarer også på e-post:

  • Generelle henvendelser sendes til support@mafiaspillet.no
  • Henvendelser i forbindelse med poengkjøp sendes til poeng@mafiaspillet.no Her er det vanligvis noe lengre svartid enn ved supportfunksjonen i spillet.