Personvern

Vi beskriver her hva slags informasjon vi samler om våre brukere, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvem vi deler den med. Vi beskriver også våre tiltak for å beskytte denne informasjonen og hvordan du kan kontakte oss for å oppdatere eller fjerne egen informasjon eller få svar på spørsmål om vår personvernpraksis.

Ikke-registrerte brukere
Ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics samler vi informasjon om ikke-registrerte brukere som besøker Mafiaspillet.no og dets undersider. Informasjonen som samles er generelle data som ip-adresse, hvilke sider som besøkes, språk og nettleser. Innsamlingen følger Googles rettningslinjer for personvern. Vi samler ingen annen informasjon om ikke-registrerte brukere.

Registrerte brukere
Vi lagrer e-postadresse som oppgis ved registrering, telefonnummer som brukes ved aktivering og selvvalgt passord. Videre lagrer vi logger som beskriver brukerens aktivitet, for eksempel hvilke funksjoner brukeren benytter seg av.

__

Vi vil aldri dele noe av denne informasjonen med en tredje part. Vi sender aldri sms til telefonnummere som oppgis med unntak av de gangene brukeren selv aktivt godtar det (som for eksempel når brukeren ber om nytt passord tilsendt på sms). Vi forbeholder oss retten til å sende ut nyhetsbrev på e-post til e-postadressen som brukeren oppgir ved registrering. E-posten vil kun inneholde informasjon knyttet til spillet, og aldri reklame fra en tredje part.

Informasjonen lagres forsvarlig etter gjeldende standarder for sikkerhet, og med gode rutiner for sletting.

Vi tar våre brukeres personvern seriøst, og svarer gjerne på henvendelser i forbindelse med dette. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å vite hva vi har lagret om deg eller vil ha informasjon slettet. Benytt deg av supportfunksjonen i spillet eller send en e-post til [email protected]


Copyright © 2010-2012 Mafiaspillet    Betingelser    Personvern    For foreldre    Support